López i Salazar s’han reunit amb els representants del sindicat i han decidit crear un grup de treball entre el partit i el grup parlamentari per analitzar amb detall i consens les millores al desitjables per al text.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, i la consellera general i presidenta suplent, Judith Salazar, s’han reunit avui amb representants del Sindicat del Personal Adscrit a l’Administració General (Sipaag) per tractar el Projecte de Llei de modificació de Funció Pública que es troba a tràmit parlamentari.

López i Salazar han escoltat el punt de vist del sindicat pel que fa a les mancances d’aquest text. Tot i el temps de treball que ha comportat la redacció d’aquesta modificació s’ha exposat que encara hi ha punts importants que el text no aborda.

Els socialdemòcrates han decidit crear un grup de treball format pels membres del PS i del grup parlamentari amb la finalitat d’analitzar amb detall les millores desitjables per al text. Els presidents socialdemòcrates comparteixen que es tracta d’una modificació molt important pels treballadors públics, però també per a la societat en general, a la qual han de servir. Des de les files socialdemòcrates es considera que una administració pública de qualitat es bo pel conjunt de la societat i que per això prestigiar la funció pública ha de redundar en benefici de tothom.