Els consellers comunals han iniciat una campanya a Change.org per presentar les signatures a la propera sessió de comú i traslladar les queixes de la ciutadania sobre la decisió unilateral que ha pres la majoria.

Els consellers del PS+Independents al comú d’Andorra la Vella, Dolors Carmona, Sergi González i Lídia Samarra, han iniciat avui una campanya de recollida de firmes a la plataforma Change.org en contra de la decisió que la majoria al comú ha pres de manera unilateral respecte a l’eliminació de la gratuïtat de la primera mitja hora d’estacionament als aparcaments comunals de la capital.

La petició de firmes, sota el títol “Que torni la mitja hora als aparcaments comunals d’Andorra la Vella”, té com a objectiu que la ciutadania pugui dir la seva signant aquest reclam i assolir així el màxim nombre de firmes possibles per tal de presentar-les a la propera sessió del comú d’Andorra la Vella i fer replantejar la mesura als cònsols de la capital.

Carmona, González i Samarra consideren que la decisió és merament recaptatòria i que no evitarà embussos, ni fomentarà el transport públic, ni reduirà la mobilitat. Així mateix, destaquen que afecta a tota la població, no només als turistes, ja que qualsevol resident que no tingui la targeta PK o que vingui d’una altra parròquia a la capital per fer despesa a Andorra la Vella haurà de pagar des del primer segon que accedeixi a qualsevol aparcament comunal.