• Els consellers generals Roger Padreny i Carles Sánchez han entrat una bateria de preguntes al Govern per conèixer les afectacions a la salut pública i les mesures establertes per fer front a aquest tipus d’episodis.

El grup parlamentari socialdemòcrata està preocupat per les possibles afectacions que poden tenir a la salut pública els episodis de qualitat de l’aire “dolenta”, segons l’índex utilitzat pel propi Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, i les mesures que té establertes el Govern per fer front a episodis com l’actual.

 

És per aquest motiu que els consellers generals Roger Padreny i Carles Sánchez han entrat a tràmit una pregunta al Govern per resoldre aquests dubtes. “Hem tornat a veure de forma repetida i allargada en el temps uns índex de qualitat de l’aire registrats com a dolents al web www.aire.ad”, del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, justifica la pregunta Padreny apuntant a que des del passat dia 2 la qualitat de l’aire registrada es considera “dolenta”. A més, s’ha de tenir en compte “la reiteració d’aquests episodis”, apunta Sánchez, ja que des d’inicis de febrer se n’han viscut diversos.