El president socialdemòcrata, Pere López, ha subratllat la manca de respecte del cap de Govern en no presentar-se a la darrera Junta de Presidents i dubtar públicament que el treball legislatiu estarà acabat el 31 de gener.

El president socialdemòcrata, Pere López, i el secretari d’Organització, Pere Baró, han denunciat aquest tarda públicament la por del cap de Govern a convocar eleccions. López ha subratllat la manca de respecte d’Espot vers el Consell General en no presentar-se ahir a la darrera Junta de Presidents, en la qual estava previst acordar el calendari legislatiu d’aquest mes, que acabarà el 31 de gener amb la votació del pressupost.

En aquest sentit, el president socialdemòcrata també ha subratllat la poca consideració institucional del cap de Govern en dubtar públicament que el treball legislatiu estigui acabat per aleshores, una data que ha marcat la Síndica i també els grups parlamentaris que li donen suport. “Es resisteix a acceptar que la legislatura ha acabat”.

El secretari d’Organització, Pere Baró, ha remarcat de nou la manca d’interès del Govern en atendre les preocupacions de la ciutadania que sobretot es basa en l’accés a l’habitatge, tal com indica el darrer Observatori del segon semestre del 2022 publicat per Andorra Recers i Innovació. Baró ha recordat que des del PS s’aposta per polítiques reals en matèria d’habitatge a preu assequible, que millorin el poder adquisitiu i que cuidin la salut mental, entre altres, exemples que s’han exposat a través de les esmenes del grup parlamentari socialdemòcrata presentades al Projecte de Llei de pressupost, que es debatrà i votarà el 31 de gener.