Els consellers comunals, Dolors Carmona i Sergi González, han destacat l’alta participació i han traslladat les aportacions al Comú, on hi destaquen els espais verds i les zones culturals i amb jocs per als infants.

Els consellers de PS+Independents al Comú d’Andorra la Vella, Dolors Carmona, Sergi González han anunciat avui que, a causa de la gran acollida que ha tingut la campanya per a recollir propostes per a la nova plaça del Poble, la campanya s’ampliarà fins a finals de setembre, ja que s’ha acordat amb el Comú una nova reunió -que encara no té dia assignat- per intentar encabir totes les propostes rebudes a l’avantprojecte actual.

A la trobada d’ahir amb els cònsols, els consellers de PS+Independents van presentat més de 50 aportacions, de les quals una trentena provenien de la ciutadania. “Cal fer una plaça del Poble amable per a la ciutadania, amb espais verds i arbres, amb diversos punts d’aigua, jocs per a la canalla, zones destinades a la cultura i que prioritzi també la casa Pairal i la sala polivalent. Una plaça del Poble on podem abastir totes les necessitats de la nostra població” ha argumentat González.

La voluntat dels socialdemòcrates és evitar fer una plaça del Poble molt decorativa, amb miradors, “de cara a la galeria” i amb pocs metres quadrats útils, sinó que sigui un lloc que la ciutadania pugui gaudir diàriament, amb totes les necessitats i prioritats i que sigui “la nostra plaça del Poble”. Així mateix, els consellers comunals han destacat que cap de les propostes exposades suposa canviar el projecte ni fer reformes que suposin encarir-lo, sinó que són elements que es poden introduir a l’avantprojecte actual.

Les propostes es poden fer arribar per WhatsApp (al telèfon 34 45 05), per e-mail a l’adreça lanostraplacadelpoble@gmail.com o responent a l’enquesta que el partit penja diàriament al seu compte d’Instagram (@PSAndorra).