Els membres que conformen la nova junta es van reunir ahir al vespre de manera presencial i telemàtica

El Partit Socialdemòcrata va celebrar ahir la primera reunió del nou Comitè Executiu que es va fer de manera presencial a la seu del PS i amb alguns dels membres que hi van participar telemàticament. La nova junta va tractar temes sobre l’organització de les trobades i la línia de treball. El president del partit, Pere López, també va destacar que la voluntat del PS és construir un projecte guanyador de cara a les eleccions de l’any 2023 basat en el treball per Andorra i per a tota la ciutadania i en el nou concepte de les 5S (sostenibilitat, solvència, seguretat, solidaritat i socialdemocràcia) que ha creat el partit.

López va subratllar que el PS ha de ser el partit que proposi una veritable agenda política verda que no només estigui basada en la sostenibilitat, sinó també l’aposta de crear un sector innovador, que permeti generar riquesa, més llocs de treball, benestar i futur a les pròximes generacions. “Per què el nostre cor és vermell, però també ha de ser verd” va expressar el nou president. El Comitè Executiu també va tractar les línies de treball, els reptes i les inquietuds dels joves, que van estar representats per la nova coordinadora de la JSA, Maria Nazzaro.

El Comitè Executiu està format pel president, Pere López, el primer Secretari, Gerard Alís, el Secretari d’Organització, Pere Baró, i els vocals Carmen Sánchez, Cristina Valen, Judith Salazar, Joao de Melo, Liliana Ribeiro, Maria de la O Soto, Marta Pujol i Tomàs Riart.