Les propostes per als serveis i equipaments que ha de tenir el nou espai es poden fer arribar per WhatsApp, email o Instagram fins al 17 de setembre.

Els consellers de PS+Independents al Comú d’Andorra la Vella, Dolors Carmona, Sergi González i Lídia Samarra, han engegat una campanya de participació ciutadana per al projecte de la nova Plaça del poble. L’objectiu d’aquesta iniciativa dels socialdemòcrates, titulada “Digues la teva! Quina plaça del Poble vols?”, és la de rebre les aportacions de la població per a la reforma integral d’aquest espai de socialització tant emblemàtic de la parròquia.

Els consellers comunals detallen que el 23 de novembre el comú d’Andorra la Vella va publicar al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) un edicte per convocar un concurs d’idees amb la finalitat de reformar la plaça del Poble i els seus entorns, que ja ha estat adjudicada. L’empresa guanyadora ja va enviar un avantprojecte al comú, que està en fase d’anàlisi i ha estat compartit amb la resta de consellers comunals. Carmona, González i Samarra consideren que la remodelació ha de comptar amb usos socials, esportius, culturals i tecnològics i que la ciutadania també ha de tenir dret a participar-hi amb les seves aportacions.

Les propostes es poden fer arribar per WhatsApp (al telèfon 34 45 05), per e-mail a l’adreça
lanostraplacadelpoble@gmail.com o responent a l’enquesta que el partit penja diàriament al compte d’Instagram (@PSAndorra) abans del 17 de setembre. Els consellers del PS+Independents recolliran totes les aportacions rebudes i les presentaran a una reunió prevista pel 18 de setembre.