El XX Congrés ha servit per escollir la nova executiva, que estarà formada per vuit membres –president, primera secretària i secretària d’organització, quatre vocals i el coordinador de la JSA-, els deu membres del comité Directiu i el defensor de l’afiliat.

Pere Baró és el nou president del Partit Socialdemòcrata d'Andorra. Així ho ha decidit la militància en el XXè Congrés ordinari del partit, que s'ha celebrat avui a la seu del PS. La nova executiva estarà formada per Pere Baró com a president, Marta Pujol com a primera secretària, Maria Nazzaro com a secretària d'Organització, Sergi González com a portaveu, Maria del Carmen Garcia, Joao de Melo, Gerard Alís com a vocals i Tomàs González com a coordinador de la JSA.

La nova executiva té com a objectiu principal impulsar el PS a través d'una renovació de la imatge, la reactivació dels comitès locals a totes les parròquies, la promoció d'actes, trobades i activitats i la millora de tots els canals de comunicació, entre altres.

D'altra banda, la militància del PS també ha escollit el nou Comitè Directiu, format per Maria Alaminos, Vicenç Alay, Jean-Michel Armengol, Josep Maria Cucalón, Jordi Font, Mariona González, Antoni Miralles, Tomàs Riart, M. Carmen Sánchez i Jordi Torné, que també conformaran les conselleres generals Judith Salazar i Susanna Vela, els membres de l'executiva, els consellers de comú i els coordinadors dels comitès locals. Així mateix, s'ha votat pel defensor de l'afiliat que ha recaigut en Jan Cartes.

Finalment, el partit comptarà a partir d'ara amb una secretaria de Polítiques d'Igualtat que durà a terme la també presidenta del Grup parlamentari, Judith Salazar. Aquest òrgan s'encarregarà de proposar i promoure l'aplicació de polítiques d'igualtat que afectin les dones, el col·lectiu LGTBIQ+, les persones amb diversitat funcional i altres col·lectius discriminats.