El conseller general socialdemòcrata formula la qüestió arran de les darreres informacions publicades per una firma d’anàlisi que assegura que hauria manipulat els comptes i que ha provocat la caiguda del valor de les accions de Grífols a la borsa espanyola.

El conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere Baró, ha entrat avui una pregunta oral amb caràcter d’urgència en relació a l’acord que el Govern té amb la multinacional Grífols, una qüestió que l’executiu haurà de contestar en la propera sessió del 18 de gener.

El conseller general ha demanat, concretament, quina és la posició de Govern pel que fa a l’acord que té amb Grífols. Aquesta pregunta es produeix arran de les darreres informacions publicades sobre la multinacional executat per l’informe de la consultora Gotham City Research, qui acusa a la companyia de manipular els comptes per reduir l’endeutament, les quals han provocat una davallada d’aproximadament el 40% del valor de les accions de Grífols a l’IBEX35 (borsa espanyola).