El conseller general demana informació sobre el conveni que l’Agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya i l’entitat andorrana van signar el maig de 2022.

El conseller general socialdemòcrata Pere Baró ha entrat una bateria de preguntes escrites sobre l’acord signat entre l’Agència per la competitivitat de l’empresa del Departament d’empresa i treball de la Generalitat de Catalunya i Andorra Business, que es va signar el maig de 2022.

Baró ha preguntat per l’estat d’aquest conveni entre ambdues entitats i quantes empreses -catalanes i andorranes- l’han aprofitat. En aquest sentit, el conseller general demana quantes companyies catalanes han vingut al Principat a desenvolupar les seves activitats empresarials gràcies a dit acord i la xifra d’actuacions de col·laboració s’han impulsat gràcies a aquest conveni.

Finalment, Baró també ha sol·licitat saber quantes trobades entre empreses de l’Alt Pirineu i l’Arran i les andorranes s’ha efectuat des de l’aprovació de l’acord, quin és l’estat del projecte “Living Lab” impulsat per Andorra Recerca + Innovació i quina avaluació fa Govern sobre el primer any de la signatura de dit conveni.