El conseller general també ha preguntat per les accions previstes al PISMA que no s’estan complint i per la previsió de la incorporació de la persona que s’ha d’encarregar de liderar-lo.

El conseller general socialdemòcrata Pere Baró ha entrat avui a Sindicatura una bateria de preguntes escrites dirigides al Govern amb relació a les reclamacions fetes per les associacions de joves amb trastorns.

En concret, Baró ha demanat pel protocol que se segueix a Urgències amb aquests joves; quin suport i acompanyament reben les famílies; el nombre de joves que hi ha ingressats a Andorra (en règim de llarga durada i de dia i dels ingressats fora del nostre país (desglossat per centres) i la durada d’aquestes estances a l’estranger.

El conseller general socialdemòcrata també ha preguntat pels recursos que té Andorra una vegada aquests joves tornen al país i si està previst crear un recurs per a les persones amb problemes d’addiccions, així com de salut mental i, en cas negatiu, quina és la proposta que el Govern pot implementar.

Sobre el Pla Integral de Salut Mental (PISMA), Baró també ha sol·licitat conèixer per escrit quines de les accions previstes no s’estan complint (i per què) i quan s’incorporarà la persona encarregada de liderar-lo.