El conseller general vol que l’executiu esclareixi quina serà la situació de l’equip de futbol de cara a la temporada que ve després del creuament de manifestacions que s’han fet entre el Govern i Gerard Piqué, un dels màxims accionistes del club.

El conseller general socialdemòcrata Pere Baró ha entrat una pregunta oral dirigida al Govern sobre la incertesa existent entre el Fútbol Club Andorra i la seva permanència a l’Estadi Nacional.

El conseller general ha demanat quin és el futur per a l’FC Andorra de cara a la temporada que ve, vistes les declaracions del Secretari d’Esports i Joventut, Alain Cabanes, sobre la inviabilitat de renovació del conveni entre el Govern i el club de futbol, la reacció de Gerard Piqué a les xarxes socials amb endur-se el club fora del país i canviar-li el nom i les manifestacions de la ministra de la cartera, Mònica Bonell, qui assegura que les converses amb el club estan en curs des del maig.

La qüestió l’haurà de respondre l’executiu verbalment en la propera sessió de preguntes al Consell General, prevista pel dimecres 18 d’octubre.