Bàrbara Pàmies ha pres possessió del càrrec de consellera del Comú d’Ordino aquest dijous. La nova consellera, que relleva Jean Michel Armengol, ha explicat que l’oposició al projecte de Centre de Recerca Immunològica serà un dels principals cavalls de batalla del seu mandat. Així, la seva línia serà totalment continuista.

La nova consellera de Movem Ordino ha recordat que “no compartim” el projecte que Grifols i el Govern volen desenvolupar a la parròquia i ha assenyalat que “no ens sembla bé” ni el projecte ni el fet que “el terreny, que pot ser el millor que tingui Ordino” se cedeixi a una empresa privada. En aquesta línia, Bàrbara Pàmies ha afegit que el centre suposa un risc per a la població i que, malgrat es puguin crear alguns llocs de treball, seran pocs. Així doncs, “no veiem que el risc que s’assumeix, en la balança es compensi amb els beneficis”.

També en la línia del que ja havia demanat el seu antecessor, Bàrbara Pàmies ha recordat que des de la formació s’aposta per un referèndum o una consulta popular, i en cas que la majoria de la població es mostrés partidària de tirar endavant el Centre de Recerca Immunològica, des de Movem Ordino i el Partit Socialdemòcrata es vetllaria perquè “el risc sigui el mínim”.