Partit Socialdemòcrata

Un balanç del 2015

Crea: 12/31/2015 - 10:39
Avui voldria acomiadar-me del 2015 amb un balanç ràpid de com han estat aquests 365 dies.
 
Vam començar rebent Mariano Rajoy i escrivint Gestos que fan història. Encara era conseller general, vam votar el pressupost i un munt de lleis i es va dissoldre el Consell. Després, preparació de les eleccions generals i Candidats o valents, Què podem fer per Encamp i 1 pregunta i 21 respostes. Els resultats no van ser els esperats pel PS i els descrivia a 1 de març, #EG2015.
 
I va esclatar la crisi BPA amb la projecció nefasta d’Andorra –Imatge i model de país– i l’inici d’un malson per a estalviadors i treballadors que encara dura. No sabem què va passar tot i que vam demanar la creació d’una Comissió d’enquesta que DA i Liberals van impedir.
 
Vaig ser escollit primer secretari del PS i vam iniciar reflexions com Partits i estructures de partit i Un partit polític pot impulsar una ILP?
 
De l’estructura de la societat i de moments viscuts va sorgir Individualistes. I vaig denunciar: La CASS i l’arrest domiciliari, Pobra marca Andorra i Cultura o Arutluc.
 
L’agost va ser el mes d’Hi havia una vegada un país i un circ i dels comptes errats de Vincles amb l’auditoria de la CASS.
 
Reflexions polítiques per començar el curs obria la mirada al perfil dels polítics i a la defensa del diàleg a les portes d’unes eleccions comunals. L’article L’acord d’associació, la negociació i el català pretenia fer el punt de la situació.
 
El 13 de desembre del 2015 era una conscienciació sobre la necessitat d’anar a votar a les eleccions comunals i en El darrer debat d’orientació, en xifres analitzava el discurs buit del cap de Govern. Una història sobre nacionalitat no va poder evitar una votació negativa de Demòcrates per Andorra i Liberals a debatre sobre el tema.
 
Una denúncia amb noms i Encamp al NO-DO servien per treure a la llum pràctiques polítiques no ètiques en unes comunals quin resultat vaig valorar a Got mig buit, mig ple. Got amb contingut. I l’any ja s’ha acabat.
 
Aquest ha estat en global un mal any per al país. Però només desitjo que el 2016 canviï la dinàmica. I desitjo per a cadascun dels ciutadans d’aquest país, durant l’any que ve, que puguin assolir la felicitat.
Territori: