Partit Socialdemòcrata

Turisme patriòtic

Crea: 07/24/2020 - 15:49

La pandèmia de la Covid-19 està condicionant les nostres vides; tots tenim ganes de poder recuperar el nostre estil de vida, la manera amb què ens relacionàvem i que d’aquesta manera es pugui recuperar la mobilitat a la qual estàvem tan acostumats.

Als andorrans i andorranes sempre ens ha agradat viatjar pel món; és del tot habitual allò de creure que estàs a l'altra punta del món o al lloc més recòndit i acabar trobant-te un de nosaltres. Però el que més ens agrada a Andorra és rebre visitants, rebre gent que ve a veure i a gaudir del nostre petit però meravellós país. En aquest aspecte, el d’aquest any, com és fàcil d’imaginar, és i serà un estiu diferent, massa diferent del que segurament a tots ens agradaria; aquest estiu no serà possible acollir turistes i visitants en la mesura i amb els nombres habituals amb què ho havíem fet i que la nostra economia (almenys l’actual), les nostres economies, necessita i necessiten. Davant de l’actual situació i davant de les difícils perspectives que tenim a l'horitzó, és moment de convertir-nos cada un de nosaltres en ambaixadors i promotors del nostre país per sumar esforços a les campanyes de publicitat que s'estan fent des de les diferents institucions. Crec que seria positiu que tots, a nivell individual, féssim la nostra particular campanya de publicitat a favor del nostre país, que és finalment una campanya de publicitat a favor de tots i cada un de nosaltres donada la importància directa i indirecta que té el turisme sobre pràcticament la totalitat dels ciutadans que vivim a Andorra.

Així doncs, ara és un moment idoni perquè tots nosaltres convidem familiars o amics de fora d'Andorra que vinguin a gaudir del nostre país, a passar-hi uns dies, anant a hotels, a restaurants, als comerços, a Caldea, a Naturlandia, al Palau de Gel, als nostres museus, a descobrir el nostre fantàstic patrimoni cultural i per passejar pels nostres espais naturals i meravellar-se dels nostres llacs i muntanyes. Si molts de nosaltres ho aconseguim fer, estic convençut que entre tots ajudarem a fer que el país se'n surti molt millor i més forts. Crec que aquest és un dels millors actes patriòtics que tots podem fer aquest estiu juntament amb consumir, seguir consumint, productes nacionals.