Partit Socialdemòcrata

PS+Independents vol canviar “amb els ciutadans” els “vint anys de govern de la dreta a Escaldes”

Crea: 11/29/2015 - 22:13
Els membres de la llista davant el primer cartell descobert
La candidatura amb la què PS+Independents es presenta a les eleccions comunals del proper 13 de desembre a Escaldes-Engordany amb un objectiu clar: posar fi a una llarga etapa de governs conservadors a la parròquia. I per fer-ho, ha remarcat la seva cap de llista, Cèlia Vendrell, cal l’ajuda d’una bona part de la ciutadania. 
 
Així ho ha explicat la candidata poc després de destapar el primer cartell electoral en un dels suports publicitaris situats a l’avinguda Carlemany. Vendrell ha explicat que tant ella com la resta de membres de la llista “estem plens d’il·lusió” i “volem fer moltes coses per Escaldes”. I, ha remarcat, “creiem fermament en l’equip i en les propostes que portem”. 
 
La cap de llista escaldenca de PS+Independents ha posat en relleu el desig de “canviar el color polític de la parròquia”, tot recordant que “portem vint anys amb la dreta governant”. I, ara, ha afirmat, “volem canviar-ho i ho volem fer entre tots”. Per això, “necessitem tots els ciutadans”, als quals es vol “implicar més en la gestió del comú”. En aquest sentit, Vendrell ha desvetllat un dels punts claus del programa de la candidatura: l’impuls de forma decidida i real dels pressupostos participatius.
 
En l’acte, els membres de la candidatura escaldenca han rebut el suport del president del Partit Socialdemòcrata, Vicenç Alay –que també s’ha desplaçat a les enganxades d’Encamp i d’Andorra la Vella-, del primer secretari de la formació, David Rios, i dels conseller generals Rosa Gili i Gerard Alís. 
 
Territori: