Partit Socialdemòcrata

PS+Independents lamenta la manca de “voluntat política” i “diàleg” del comú per millorar la zona de Riberaygua

Crea: 12/02/2015 - 19:34
Rechi, González i López passegen per Riberayga després de la reunió
Representants de la candidatura de PS+Independents a Andorra la Vella s’han reunit aquest dimecres amb els membres de l’Associació de Comerciants i Restauradors de Riberaygua i travesseres i han recollit els seus neguis i demandes. Unes peticions, ha posat en relleu el número 3 de la llista, Francesc Rechi, que “són fàcils de poder dur a terme” i que si no estan ja engegades és per manca de “voluntat política” per part de l’actual majoria comunal. 
 
“Ens han incidit en la poca llum que hi ha a algunes zones del barri o en el fet que està brut i deixat”, ha explicat el candidat socialdemòcrata, tot recordant que ell mateix és veí de la zona i que coneix perfectament els problemes que pateixen els empresaris que tenen alguna botiga en aquests carrers. Una altra dificultat que, durant la trobada, s’ha posat sobre la taula és la poca senyalització que fa que “a la gent li costi venir cap aquí”. Es tracta d’un problema que afecta “tots els barris d’Andorra la Vella”. 
 
Rechi ha lamentat que “no hi ha hagut comunicació entre els agents socials i el comú” al llarg d’aquests quatre anys, una situació que s’ha compromès a capgirar de forma substancial si PS+Independents és la llista més votada el proper 13 de desembre. “S’ha d’arreglar. Estarem oberts a parlar amb qualsevol col·lectiu del poble”, ha afirmat el candidat, acompanyat del també integrant de la llista Sergi González, i del conseller general del PS, Pere López. Ha advertit que “no volem que se’ns doni una carta al Reis perquè tot no es pot fer” però, a la vegada, ha avançat que “allò que sigui senzill de tirar endavant, lògic i coherent, farem el possible perquè estigui en un temps no superior a quatre mesos”. 
 
El número 3 de la candidatura ha posat l’exemple dels problemes denunciats per l’associació de comerciants durant la reunió. “No ens han demanat res de complicat”, ha argumentat, per després mostrar-se “sorprès” pel fet que “no estigui fet” ja que “no és res de costós”. Al seu entendre, “no hi ha hagut la voluntat política de fer-ho”, circumstància que, ha assegurat amb rotunditat, “amb nosaltres no passarà”.
Territori: