Partit Socialdemòcrata

PS+Independents crearà un Consell de Joves per implicar-los en les accions que afecten el col·lectiu

Crea: 12/04/2015 - 21:44
Carmona explica les propostes als joves assistents
Impulsar la participació ciutadana és un dels objectius claus del programa electoral de PS+Independents. I això en totes les franges d’edat. Així ho ha volgut explicar la cap de llista escaldenca, Cèlia Vendrell, als adolescents de l’Espai Jovent, durant una xerrada on ha respòs les preguntes dels assistents i on ha revelat el desig de crear un Consell de Joves per debatre les accions que afectin el col·lectiu. L’organisme també els permetria poder proposar iniciatives. En l’acte, ha estat acompanyada d’altres candidats com el número 2, Aleix Mañosas, Naeco Yamamoto i Mathieu Borrego. A més, el número 5, Toni Fernández, ha ofert un petit concert. 
 
“Els volem proposar que s’impliqui més en les decisions del comú en les accions amb els joves. Volem muntar un Consell de joves, que s’impliquin en la vida de la parròquia i sobretot en els temes que els hi toquen”, ha explicat Vendrell, que ha volgut remarcar que aquesta relació pot anar en un doble sentit. És a dir, que també s’espera que “ells proposin accions que voldrien que es tiressin endavant”. La candidata a cònsol major ha volgut recordar el bon funcionament que fa anys té una iniciativa similar com és el consell d’infants.
 
Entre els temes que es podrien abordar dins d’aquest òrgan estaria, per exemple, si les instal·lacions actuals de l’Espai Jovent són suficients i quines millores s’hi podrien realitzar. També es podrien proposar idees sobre noves activitats per al col·lectiu, tant a nivell cultural com espotiu.
 
Vendrell ha recordat que des de PS+Independents “volem apropar el comú al ciutadà” i que aquesta intenció “es farà en totes les franges d’edat”. A més, s’entén que els adolescents ja “poden expressar ells mateixos què volen”. Per als adults, la número 1 de la llista ha recordat la proposta dels pressupostos participatius. 
 
Després de la presentació del projecte i de les mesures del programa encaminades pel col·lectiu, Vendrell ha respòs vàries preguntes formulades pels assistents. Entre elles, com es poden evitar els talls d’aigua o com es gestionarà el comú. 
 
Territori: