Partit Socialdemòcrata

Vendrell denuncia falta de consens en l'embelliment de Meritxell i Carlemany

Crea: 02/22/2017 - 17:53
Celia Vendrell, durant una entrevista a RNA (RTVA)
La consellera del PS al comú d'Escaldes, Cèlia Vendrell, creu que Escaldes-Engordany i Andorra la Vella tenen projectes diferents sobre l'embelliment conjunt dels eixos comercials de Vivand i l'avinguda Meritxell i dubta de la seva coordinació. Vendrell considera que s'està endarrerint l'ampliació de capital de CAPESA. Ho ha dit en declaracions al programa "Ara i Aquí", d'RNA.
 
La consellera del PS a Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, entén el malestar dels arquitectes sobre el projecte d'embelliment conjunt amb la capital. Creu que no hi ha consens entre els dos comuns de com s'ha de fer. Coincideix en la importància d'aquest projecte però no en com s'està desenvolupant. Assegura que "des d'escaldes es diu que el mobiliari i el paviment no s'ha de tocar mentre que Andorra la Vella vol fer una actuació més important". En aquest sentit considera "important definir clarament què es vol".
 
Pel que fa a CAPESA, companyia que gestiona el subministrament d'aigua a la parròquia, no entén el perquè s'està endarrerint l'ampliació de capital. Ha explicat que la gestió de l´organisme s´està apropant a la voluntat del partit d'aconseguir que el comú tingui el 51% de les accions però que necessita una injecció urgent de capital. Vendrell també ha afirmat que cal una unió de les xarxes d´aigua d´Andorra la Vella i Escaldes.
 
La consellera de comú, a més, ha retret a la majoria que s'assabenta per la premsa de moltes qüestions, fet que ha qualificat com un menyspreu a la minoria. Pel que fa a les transferències i competències comunals, reitera que no se'ls n'ha fet particips i espera que Escaldes-Engordany aprofiti la injecció de diners fruit de la negativa a la congelació de les transferències per fer accions importants per la parròquia, com ara la compra del terreny de davant l'església.
 

Territori: