Partit Socialdemòcrata

Sans critica la manca de transparència del comú d'Encamp en l'adjudicació i suspensió del pla de dinamització

Crea: 02/14/2018 - 18:44
Els consellers comunals, davant el comú d'Encamp (E.J. / Ara.ad).

Notícia publicada a Informatius.ad i emesa per RTVA (14-02-2018)

La minoria socialdemòcrata lamenta la manca de transparència del cònsol major d'Encamp. Critica que el comú hagi suspès el pla de dinamització de la parròquia sense atorgar-li els informes tècnics que avalessin l'adjudicació directa del projecte. Esperen que Jordi Torres compleixi el compromís de facilitar-los els propers dies.
 
Una reunió poc fructífera. Així ha qualificat Joan Sans la trobada entre el cònsol major d'Encamp i la minoria comunal per tractar l'adjudicació del pla de dinamització de la parròquia. Socialdemòcrates i liberals demanaven a la majoria els informes tècnics que justifiquessin l'assignació directa del projecte de promoció econòmica a una empresa espanyola sense concurs. Sans assegura que encara no se'ls hi han atorgat els informes i manifesta que "qualsevol responsable amb una mica de sentit comú sap que les coses s'han de justificar com toca, que és amb els informes tècnicis".
 
La minoria del PS espera que el comú compleixi la promesa d'aquest dimarts: oferir els informes aquests propers dies. La part positiva segons el conseller socialdemòcrata és "que es mantingui en pausa l'acord fins que no hi hagi els infomes que justifiquin que el procediment és correcte".
 
Sans demana no allargar més aquest tema i poder començar a treballar en el pla de dinamització econòmica d'Encamp.

Territori: