Partit Socialdemòcrata

La minoria a Escaldes critica les disfuncions en els treballs a Carlemany

Crea: 07/13/2018 - 11:34
Vendrell i Magallón, durant la visita.

Notícia publicada a Andorradifusio.ad i emesa per RTVA (12-7-2018)

Els consellers del PS i Liberals a Escaldes han lamentat el que consideren descoordinació en la primera fase de la remodelació de l'avinguda Carlemany. Demanen que s'eviti en la segona part, que es durà a terme entre setembre i desembre.
 
En la primera fase dels treballs de remodelació de Carlemany hi ha hagut zones tancades on no hi havia operaris. Així ho han afirmat els consellers de la minoria, que afegeixen que això ha provocat problemes innecessaris als veïns i als comerciants de la zona.
 
La consellera socialdemòcrata Cèlia Vendrell denuncia que "aquesta zona està tancada des de l'inici". Assegura que "hi ha hagut moments durant les obres en què les tanques separaven les dues bandes del carrer impedint la circulació de banda a banda i no s'estava treballant". "El que demanem és que això no passi".
 
En una línia similar s'ha pronunciat el conseller liberal Marc Magallón, que demana "a l'equip que governa la corporació que tingui bona cura del que no han fet del tot bé en aquesta primera part dels treballs i mirar de sectoritzar al màxim les zones tallades".
 
A més, Magallón ha afirmat que el comitè liberal a la parròquia és sòlid i no s'ha vist molt afectat per la marxa d'alguns militants destacats, com la vicepresidenta del partit, França Riberaygua.

Territori: 

Sobre l'autor

imatge de PS
PS