Partit Socialdemòcrata

La minoria d'Encamp veu interessos polítics en l'adjudicació del pla de dinamització parroquial

Crea: 02/08/2018 - 18:33
Els consellers comunals, davant el comú d'Encamp.

Notícia publicada a Informatius.ad i emesa per RTVA (8-2-2018)

La minoria al comú d´Encamp veu interessos polítics en l´adjudicació a una empresa espanyola del pla per dinamitzar la parròquia i reitera que es va adjudicar de manera irregular, almenys pel que fa als terminis de presentació. Esperen que el cònsol major compleixi el que va dir, que es revisaria i s'anul·laria en cas que es confirmessin les irregularitats.
 
Els consellers liberals i del PS han coincidit a destacar les irregularitats amb les quals creuen que es va adjudicar de manera directa el projecte per a la dinamització econòmica de la parròquia a l´empresa espanyola Intueri Consulting.
 
Entre altres coses, afirmen que la proposta es va lliurar al comú abans que es decidís tirar endavant la iniciativa. Dilluns, en sessió de comú, ja van denunciar que les adjudicacions directes superiors a 10.000 euros s'havien de fer per concurs. La consellera de liberals més independents, Maribel Lafoz, esperea que el cònsol major compleixi el compromís de revisar el procediment i tirar-lo enrere si hi ha irregularitats." Volem pensar que és una irregularitat administrativa", ha declarat. El conseller del PS, Joan Sans, va més enllà i assegura tenir la sensació que el procés posterior "és una manera de buscar arguments per justificar de forma injustificada que s'havia d'adjudicar tant sí com no a aquesta empresa".
 
També han denunciat que el comú no els hagi deixat usar les dependències comunals per fer aquesta denúncia pública. El comú matisa que no se'ls va deixar usar la sala de premsa perquè no és per fer "política de partit".

Territori: