Partit Socialdemòcrata

López vol repetir com a candidat del PS a les pròximes generals

Crea: 06/10/2016 - 11:24
El conseller general del PS, Pere López.

Notícia publicada a Informatius.ad i emesa per ATV

Pere López vol ser el candidat del PS a les properes eleccions generals. El polític ha explicat a La Rèplica que té la intenció de presentar candidatura a les primàries del partit. López també afirma que hi ha poc marge de negociació en l'acord d´intercanvi d'informació fiscal amb l'OCDE i considera que moltes empreses, sobretot les petites, ho passen malament.
A més, el president del grup parlamentari mixt descarta possibles pactes amb formacions com DA, amb la qual mantenen profundes diferències en matèria social.
 
López ha dit que valora positivament els esforços del Govern per sortir de la crisi de BPA i no és partidari de judicialitzar el tema, en referència a les declaracions liberals de portar a la Batllia la falta d´informació.
 
Això sí ha afegit que "hi ha un repte que queda pendent, arran de l'afer BPA sobre la gestió de la documentació i de la informació". "Segurament hi haurà iniciatives legislatives en aquest sentit els pròxims mesos, ha avançat López, abans d'insistir que "s'ha evidenciat que el nostre país té una mancança" en aquest sentit.
 
López també ha reiterat que l'acord d'associació és la via perquè les empreses andorranes s'obrin a l´exterior però sobre la situació econòmica diu que no és bona.
 
Sobre el PS, assegura que està en procés de canvi i obertura a sectors de la societat que no estan sent escoltats des del poder.