Partit Socialdemòcrata

López: "Els qui van votar d'Acord no ho van fer perquè els seus vots servissin per a donar suport a DA"

Crea: 05/14/2019 - 16:47
López, durant la roda de premsa.

Notícia emesa per RTVA i publicada a Andorradifusio.ad (13-5-2019)

El Partit Socialdemòcrata ha valorat els moviments per al Govern de coalició. Ha parlat de decepció pel fet que els liberals, que van pactar amb ells sota la fórmula d'Acord, i que acabaran donant suport als demòcrates. Pere López assegura que l'escenari reforça encara més el PS com a alternativa al Govern taronja.
 
El líder socialdemòcrata, que aquest dimarts defensarà projecte en el debat d'investidura, s'ha mostrat decebut pel fet que els liberals acabin donant suport als demòcrates i entrin al Govern. Tot plegat quan, a les eleccions, Liberals i PS es van aliar en les territorials per desbancar la formació taronja. Assegura que els qui s'han de sentir defraudats són els electors. "És una decepció, però sobretot per als ciutadans que van creure en aquesta fórmula i la van veure com una fórmula que podia possibilitar el canvi polític i que van apostar per una opció contrària o diferent a la de Demòcrates", assegura Pere López, qui també insisteix que "els electors que van votar les candidatures de d'Acord no ho van fer perquè els seus vots servissin per a donar suport a DA".
 
Per a López, l'escenari actual acaba reforçant el PS com a alternativa. "Vistos els resultats electorals i les decisions preses, és una evidència, no és un acte d'arrogància per la nostra part, dir que a hores d'ara l'única alternativa que tenen els ciutadans d'Andorra als models de DA som la gent del PS: els candidats del PS, els consellers del PS i tots els nostres militants", reitera.
 
El futur Executiu tindrà set ministeris per a DA, quatre per a Liberals i un per a Ciutadans Compromesos. López diu que aquest dilluns esperava explicacions de les forces que han validat l'acord tripartit, però que segurament tocarà esperar al debat d'investidura.