Partit Socialdemòcrata

El PS exposa a la Cambra de Comerç la proposta per fomentar l'emprenedoria

Crea: 03/16/2017 - 16:35
Un instant de l'acte de presentació.

Notícia emesa per RTVA i publicada a Informatius.ad (16-03-2017)

El PS s'ha trobat amb la Cambra de Comerç per presentar la seva proposició de llei de suport als emprenedors. El text ha estat molt ben rebut pels membres de l'entitat que presideix Marc Pantebre i pels empresaris.
 
Fomentar la creació d'empreses i donar alternatives de finançament per facilitar la viabilitat de futures empreses és el gran objectiu de la proposta de llei de suport als emprenedors que va entrar a tràmit parlamentari el PS.
 
Aquest matí, consellers socialdemòcrates s'han reunit amb la Cambra de Comerç per donar-los a conèixer aquest projecte de llei i per recollir les aportacions escaients per millorar el text. El conseller Gerard Alís creu que "en èpoques de crisi aquest tipus de llei és necessària per fomentar l'emprenedoria i donar avantatges per a que la gent es llanci a iniciar un negoci". Afegeix, però, que s'han de tenir en compte "mesures importants com la configuració i estructuració dels nous empresaris, i nous mitjans de finançament".
 
Aquesta tarda, tot just després de la sessió del Consell General, el Partit Socialdemòcrata es reunirà amb representants del grups parlamentaris per presentar aquest projecte de llei als partits.

Sobre l'autor

imatge de PS
PS