Partit Socialdemòcrata

El PS demanarà derogar la reforma laboral i la de la funció pública si s'acaben aprovant

Crea: 10/03/2018 - 15:21
Un instant d'una entrevista anterior (RTVA).

Notícia publicada a Andorradifusio.ad i emesa per RTVA (3-10-2018)

El PS es mostra contrari a l'aprovació del codi de relacions laborals i de la llei de la funció pública, dos dels textos pendents en aquest darrer tram de la legislatura.
 
Al PS li preocupa que s'hagi de treballar contra rellotge i té clar que hi ha dues lleis que, en cas que s'aprovin, demanarà de derogar i canviar àmpliament: la de la funció pública i la de relacions laborals, que, per a Pere López, té punts positius, però d´altres força perjudicials.
 
Assegura que "s'estan mantenint qüestions respecte el text inicial com els contractes en pràctiques, la precarització laboral i la reducció de la indemnització". S'ha mostrat especialment "preocupat per com quedaran les persones a partir dels 50 anys".
 
L'avortament serà una altra de les qüestions importants en la futura campanya electoral i el president dels socialdemòcrates, que aquest dimecres ha estat a l''Ara i Aquí' de Ràdio Nacional, diu que la formació manté el seu posicionament: la despenalització de l'avortament en els tres supòsits.
 
López ha defensat l'entesa amb Liberals d'Andorra amb vista als comicis de la primavera. Afirma que l'acord no implica renúncies programàtiques, que les dues formacions tenen punts concordants i que l'escenari, l'endemà de les eleccions, pot plantejar moltes possibilitats de pacte.
 

Sobre l'autor

imatge de PS
PS