Partit Socialdemòcrata

El PS comença una campanya al carrer centrada en les propostes laborals

Crea: 02/28/2019 - 17:44
López i Rios ensenyen el fulletó a un treballador d'un comerç.

Notícia publicada a Informatius.ad i emesa a RTVA (28-2-2019)

"Una Andorra per a tothom" és el nom de la campanya que estrena el PS  Els candidats Pere López i David Rios han començat informant els ciutadans sobre aspectes laborals. Prometen que una de les seves primeres accions de govern seria apujar el salari mínim a 1.200 euros.
 
El PS assegura que en cas de guanyar les eleccions una de les primeres accions de govern serà apujar el salari mínim fins a 1.200 euros, la quantitat mínima que consideren necessària perquè una persona pugui viure amb dignitat.
 
També avancen que derogaran aquells articles de la reforma laboral que retallen els drets dels treballadors i que generen precarietat i desprotecció, en la línia del que ja van denunciar al Consell General.
 
El cap de llista del PS, Pere López, ha indicat que "és una mesura amb dues vessants: que els treballadors tinguin condicions de vida acceptables perquè el cost de la vida s'ha encarit molt" i que serveixi "per a la reactivació econòmica, ja que si les famílies no poden consumir més enllà del lloguer, l'economia s'enfonsa".
 
Els candidats Pere López i David Rios han informat a peu de carrer els ciutadans sobre les seves propostes en aquest àmbit.
 
El partit farà accions similars cada dia, en una campanya titulada "Una Andorra per a tothom", dividida en quatre blocs per explicar les seves propostes i alhora el deteriorament de la vida social i econòmica que consideren han comportat les dues legislatures de Governs de DA.
 

Sobre l'autor

imatge de PS
PS