Partit Socialdemòcrata

El PS acusa el Govern de mentir amb els ajuts a l'habitatge

Crea: 01/05/2017 - 11:25
El conseller general del PS Pere López.

Notícia emesa a RTVA i publicada a Informatius.ad (04-01-2017)

El PS assegura que el Govern va faltar a la veritat en les seves explicacions sobre el retard en el pagament dels ajuts a l'habitatge. Pere López, president del grup mixt i conseller general del PS, afirma que els retards no van ser d'uns quinze dies com va assegurar l'executiu, sinó de molt més. Avança que podrien tornar a presentar una pregunta parlamentària sobre la qüestió.
 
Recentment, el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, va afirmar que el retard en el pagament dels ajuts a l'habitatge denunciat pel PS s'havien degut a un error informàtic. I que aquest ja havia estat resolt. Segons Pere López, el Govern va faltar a la veritat amb aquestes explicacions "en diferents aspectes importants, d'una banda els retards són més grans del que diuen i hi ha una manca d'informació important amb aquestes ajudes".
 
El PS està a l'espera de la resposta oficial de l'executiu a la pregunta parlamentària que va realitzar sobre aquesta qüestió. No descarta formular una altra sobre el mateix tema. "Haurem d'esperar primer que arribi la resposta", demana López.
 
López també ha reiterat que hi ha hagut persones que van patir dificultats arran del fet que no se'ls hagués pagat a temps els ajuts.