Partit Socialdemòcrata

El foment de l'aigua termal, un dels principals reptes de la candidatura del PS a Escaldes

Crea: 11/27/2015 - 12:14
Un instant de la roda de premsa de presentació de la candidatura

Article publicat a Ara.ad

Apropar el Comú als ciutadans escaldencs i potenciar els diferents atractius, tant turístics com culturals que ofereix l'aigua termal de la parròquia. La cap de llista del PS a Escaldes, Cèlia Vendrell, ha assegurat, aquest dijous a la tarda durant la presentació de la candidatura, que aquests seran dos dels eixos més importants que s'inclouran dins el seu programa de treball, en cas d'arribar a governar al Comú, un cop celebrades les pròximes eleccions. En aquest sentit, Vendrell ha recalcat que cal potenciar l'aigua termal de què disposa la parròquia, ja que "és una característica pràcticament inèdita en tot el país i creiem que no s'està valorant com s'hauria de fer". D'entre els diferents temes exposats, Vendrell també ha comentat que el projecte Vivand serà un dels altres punts on s'haurà de treballar perquè "no hi ha hagut cap tipus de diàleg entre Comú i ciutadans".
 
Quant als membres que conformen la llista, Vendrell ha assegurat que amb l'equip actual "s'integra bona part de la societat civil escaldenca" i ha afegit que "estem implicats, creiem en les nostres conviccions i el més important de tot, ens uneix un punt comú què és el desig de treballar per la nostra parròquia". D'aquesta manera, la cap de llista ha destacat que "engeguem un projecte amb il·lusió renovada" i creiem que aquesta motivació ens permetrà "iniciar el camí del canvi", ja que tal com ha precisat, fa molts anys que hi ha el mateix partit al capdavant del Comú i "considerem que la societat escaldenca es mereix un canvi". "Nosaltres som l'alternativa i el canvi comença amb les eleccions comunals", ha afegit.
 
Tot i reiterar que la llista està conformada per perfils d'allò més diversos, Vendrell ha remarcat l'experiència política que presenten alguns dels membres de la candidatura, com ara Jordi Font, conseller general de 2005 i 2009 i dels 2009 a 2011, o Susanna Vela, ministra de Cultura entre 2009 i 2011, així com la implicació d'altres membres en el teixit associatiu de la parròquia, com per exemple Naeco Yamamoto, actual presidenta de l'Associació de Gent Gran d'Escaldes Engordany.
 
Vendrell també s'ha referit a la seva posició i la del seu company de llista, Aleix Mañosas, per assegurar que després de quatre anys a l'oposició, "tenim l'experiència i el bagatge per estar al capdavant del Comú, tenim molts projectes per impulsar i només necessitem que la gent confiï en nosaltres". Així, Vendrell ha assegurat que "gràcies a aquests quatre anys hem conegut molt millor el funcionament de la parròquia, ja que hem estat en tots els consells de Comú i en les diferents comissions de treball".
Territori: