Partit Socialdemòcrata

David Rios considera totalment “consolidat” el nou model de PS

Crea: 05/20/2016 - 10:48

Notícia publicada al Bon Dia

Quan tot just es compleix el primer any de mandat del comitè executiu del Partit Socialdemòcrata, el primer secretari de la formació, David Rios, fa una valoració “molt positiva” de la tasca duta a terme en aquest període ja que considera “totalment assolit” el repte més important que s’havia marcat la formació, com és la renovació del partit.
 
Una renovació de persones, d’idees i també de maneres de fer, va precisar Rios, que considera “totalment consolidat” el nou model de PS “després de la marxa d’una sèrie de militants”, un model que “pot funcionar i fer-ho bé tot i que requereix treball i constància”.
 
En aquest sentit, el primer secretari socialdemòcrata, que va agrair també la tasca feta per la resta de companys del comitè executiu, va explicar que els ciutadans tenen ben identificat el projecte socialdemòcrata i que han pogut comprovar perfectament la renovació de persones i de les maneres de fer.
 
Precisament, pel que fa a la renovació d’idees, Rios es va mostrar convençut que el congrés que la formació té previst fer la tardor vinent també permetrà veure clarament la renovació en aquest àmbit.
 
Entre els canvis experimentats per la formació, el primer secretari va destacar que “és un partit més obert a la ciutadania”, que “té també més mecanismes per acostar-s’hi”.
 
Quant als reptes per a aquest segon any de mandat, hi ha la preparació del congrés, que ha de suposar un punt d’inflexió important per a la formació, així com mirar d’incrementar el nombre de militants i simpatitzants del partit, que el primer secretari va situar en 400 persones.
 
Pel que fa als aspectes menys positius d’aquest primer any de mandat, Rios va assenyalar les eleccions comunals del desembre passat, en què “tot i aguantar força bé la sotragada perquè es van mantenir els consellers a Andorra la Vella, Escaldes i Encamp, sí que esperàvem poder fer alguna cosa més”. Tot i això, el dirigent del PS va recordar que quan hi ha un relleu i noves persones es requereix una mica més de temps.
Tags: