Partit Socialdemòcrata

Nous reptes

Crea: 07/05/2019 - 11:52

Article d'opinió publicat al Bon Dia (5-7-2019)

Amics i amigues, com ja sabreu si heu llegit els darrers dies la premsa o heu vist els informatius de televisió, dissabte passat la militància del Partit Socialdemòcrata (PS) em va donar el gran privilegi de ser secretari d’organització de la formació. Es tracta d’un càrrec que assumeixo conjuntament amb la nova presidenta, Susanna Vela, i el primer secretari, Gerard Alís. Això, és clar, sense oblidar tot l’equip de nou vocals del nou executiu juntament amb la gent que conformarà el comitè directiu.
 
Us podeu imaginar l’enorme il·lusió que em fa que se m’hagi encomanat aquest gran repte. I, especialment, el fet que s’hagi confiat en una persona de la meva edat. Un cop més, es demostra que el PS dona una gran importància i responsabilitat al nostre col·lectiu, com evidencia el fet que, ara, al Consell General tinguem el parlamentari més jove de la història en la figura de Roger Padreny. Hi ha, tot i això, un però en aquest important canvi. I és que assumir aquesta gran responsabilitat m’ha obligat a cessar en les meves funcions com a coordinador de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA) des del mateix dissabte, càrrec que tinc des de la creació d’aquesta entitat.
 
Així, doncs, després de dos anys i mig amb aquest càrrec, puc dir que m’ha servit per aprendre molt del que és la política, del que busquem els joves del país i en definitiva a créixer com a polític i com a persona. Aquests dos anys seran la base per poder continuar defensant els drets dels joves i dels no tan joves i en cerca d’una Andorra millor per a tothom. Podem dir que la coordinació de la JSA serà la base de la meva vida política. I això és en gran part gràcies a tots vosaltres. Tant dels meus companys de la JSA, com de tots vosaltres que, dia a dia, amb les vostres opinions i les vostres preocupacions i neguits, sigui per xarxes, pel carrer o en persona, seran la base fonamental en la meva defensa d’una Andorra millor.
 
Però tranquils, que no us abandonaré ni us deixo sols. Podeu seguir comptant amb mi, ja que canvia la meva funció però no les meves ganes de seguir ajudant-vos i lluitant pels nostres drets, els drets de tots. Em podreu continuar llegint, preguntant i qüestionant-me des del meu nou càrrec. Això sí; de fet, serem dos els qui continuarem amb aquesta lluita, ja que el nou coordinador de la Joventut Socialdemòcrata farà de ben segur el mateix que jo.
 
Sí, amics, Joao de Melo, que fins ara havia estat vocal de la JSA i amb el qual he treballat intensament, tindrà el privilegi de ser el nou coordinador i creieu-me que no pot haver-hi millor persona per agafar el relleu: activista social, interessat des de sempre pels drets dels joves i no tan joves del nostre país, i amb la sola preocupació de voler buscar una Andorra millor, una Andorra per a tothom.
 
Així doncs, deixo en molt bones mans la JSA i els joves del nostre Principat. Ens continuem llegint! Això sí, com a secretari d’organització del PS. Joao, és el teu torn. Segur que ho faràs molt bé.