Partit Socialdemòcrata

Reunió del president del PS, Pere López, amb el nou ambaixador espanyol, Àngel Ros

Crea: 09/19/2018 - 17:16
Un instant de la reunió entre Ros i López.
El conseller general i també president del Partit Socialdemòcrata (PS) Pere López, ha mantingut aquest migdia una reunió amb el nou ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros. La trobada ha servit com a un “primer intercanvi d’impressions” al voltant de diferents temes que afecten les relacions entre tots dos països i, com ha apuntat el parlamentari, també vol tenir una voluntat de “continuïtat” en el futur immediat per “treballar en positiu per totes dues bandes”.
 
L’encontre ha tingut lloc al despatx de Ros a la seu diplomàtica espanyola, a Andorra la Vella, i ha estat presidida per un to cordial. Al llarg de la reunió, López i l’ambaixador espanyol han pogut abordar diferents assumptes que són actualment d’interès per tots dos països i, d’aquesta forma, poder tenir “un primer intercanvi d’impressions en relacions a les qüestions que ens preocupen”,  com ha apuntat el líder de la formació socialdemòcrata. 
 
La llista de matèries abordades al llarg de l’hora llarga que ha durat la reunió ha estat força àmplia. Així, la trobada ha servit perquè Ros, amb qui el PS ja havia mantingut contactes en el passat durant la seva etapa com a dirigent del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i com a alcalde de Lleida, pugi conèixer “quina és l’opinió del PS sobre aquests aspectes”. 
 
López ha explicat que l’encontre amb l’ambaixador espanyol s’ha d’emmarcar “en un caire de normalitat i de treball en positiu per a totes dues bandes” que pot ajudar a tots dos països però també als residents espanyols que viuen a Andorra i als andorrans que estan a Espanya. En aquest sentit, ha apuntat que la voluntat és que es puguin produir noves trobades en el futur.
 

Sobre l'autor

imatge de PS
PS