Partit Socialdemòcrata

Pere López, Susanna Vela, Judith Salazar i Jordi Font lideren una llista nacional paritària que conjuga experiència i joventut

Crea: 02/24/2019 - 22:05
López, Vela, Salazar i Font lideren la llista.
Al Partit Socialdemòcrata (PS) hem tancat la llista nacional amb què concorrerem a les eleccions generals del 7 d’abril, una candidatura potent i paritària dins la qual conjuguem persones amb molta experiència prèvia al món polític andorrà, tant al si de la formació com en càrrecs electes, i renovació així com representació de col·lectius de diferents àmbits de la societat. Dues exprimeres secretàries del partit, Susanna Vela, com a número 2 i Judith Salazar, com a 3, així com l’exconseller general Jordi Font acompanyaran als primers llocs l’aspirant a cap de Govern, Pere López.
 
Al comitè directiu de la formació celebrat aquest dissabte hem aprovat la llista que, tal com va avançar López dijous passat durant una entrevista al programa ‘La Rèplica’ d’Andorra Televisió, confereix una gran importància a les dones. Dels deu primers llocs, de fet, cinc ho són, entre les quals destaquen Susanna Vela, exministra de Cultura (2009-11) així com actual primera secretària del PS, càrrec que també va ostentar la número 3 de la candidatura, Judith Salazar. El número 4 l’ocuparà Jordi Font, que fou conseller general socialdemòcrata dues legislatures (2005-09 i 2009-11). Per tant, juntament amb López apostem per persones de gran experiència i trajectòria al món polític andorrà. 
 
En la llista, però, també obrim la porta a la gent jove amb la presència de dos membres de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA): l’expresident del Fòrum Nacional de la Joventut (FNJ) Roger Padreny, que serà el número 5, i Joao de Melo, el 10. A més, incloem persones que estan en diferents àmbits i col•lectius del país –sindicats, associacions feministes, etc.- que permetran aportar els seus punts de vista i incorporar-los als del nostre partit.
 
La llista la completen Teresa Recasens (6), Rosa Maria Rechi (7), Maria Alaminos (8), Víctor Iriarte (9), Xavier Giró (11), Dipa Keswani (12), Rachid Cherkaoiu (13) i Esteve López (14). Com a suplents hi figuren Everest Vilaginés, Sergi González i Mariona González.
 
 
Així doncs, la llista nacional amb la que concorrerem a les eleccions del 7 d’abril queda configurada de la següent forma: 
 
1.- Pere López
2.- Susanna Vela
3.- Judith Salazar
4.- Jordi Font
5.- Roger Padreny
6.- Teresa Recasens
7.- Rosa Maria Rechi
8.- Maria Alaminos
9.- Víctor Iriarte
10.- Joao de Melo
11.- Xavier Giró
12.- Dipa Keswani
13.- Rachid Cherkaoiu
14.- Esteve López
Suplents:
Everest Vilaginés
Sergi González
Mariona González