Partit Socialdemòcrata

Les eleccions a la CASS, eix de la reunió política oberta a la ciutadania que es farà a Ordino

Crea: 06/11/2018 - 11:01
Façana de la seu de la CASS, a Andorra la Vella.
El Partit Socialdemòcrata (PS) reprendrà dimarts vinent les reunions polítiques obertes a la ciutadania que porta celebrant des d’inicis d’any. En aquesta ocasió, l’acte tindrà lloc a Ordino i servirà per parlar, a més d’altres temes que vulguin proposar els assistents, de les eleccions a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS), del sistema electoral i dels equipaments de la parròquia, com ara els aparcaments. 
 
La reunió política tindrà lloc dimarts, 12 de juny, a partir de les 20.30 hores. Es farà a la sala La Buna, a Ordino. Entre els punts destacats de l’ordre del dia hi ha, pel que fa a l’actualitat nacional, les eleccions al consell d’administració de la CASS. Així, es vol presentar la candidatura presentada al col·legi dels assalariats pels militants socialdemòcrates Víctor Iriarte (titular) i Maria Soto (suplent).
 
La trobada també preveu dedicar part del temps a temes d’interès parroquial. En aquest cas, es vol abordar la situació dels equipaments a Ordino, amb especial incidència sobre els aparcaments. Per últim, des de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA) es plantejarà un debat sobre l’actual sistema electoral. A banda d’aquests assumptes, es donarà la paraula als ciutadans assistents perquè preguntin sobre altres temes o bé expressin els seus dubtes o idees.
 
Serà la quarta reunió política que celebri el PS després de les realitzades en els darrers mesos a Andorra la Vella, Encamp i Escaldes-Engordany. En les anteriors, s’han pogut tractar temes de tanta importància com les dificultats per accedir a habitatges de lloguer, el projecte d’heliport a Tresoles o els problemes dels joves amb addiccions a les drogues o a l’alcohol.
 
Territori: 

Sobre l'autor

imatge de PS
PS