Partit Socialdemòcrata

La situació a Naturlàndia i l’estat del vial lauredià, eixos de la reunió política que celebrarà el PS a Sant Julià

Crea: 11/29/2018 - 14:10
Representació virtual del projecte del vial de Sant Julià.
El Partit Socialdemòcrata (PS) reprendrà dimarts vinent les reunions polítiques obertes a la ciutadania amb una nova trobada, en aquest cas, a Sant Julià de Lòria. L’acte tindrà lloc al Centre de Congressos lauredià i, a més d’altres temes que podran proposar els assistents, abordarà la situació de Naturlàndia i del vial, l’ordenament de les activitats de muntanya i els avantatges d’apostar per la doble nacionalitat. 
 
La reunió política tindrà lloc dimarts, 4 de desembre, a partir de les 20.00 hores. Es farà a la sala seminari 3 del Centre de Congressos Lauredià. Comptarà amb la participació tant de representants del comitè local de la formació, com de càrrecs electes nacionals, entre els quals els consellers generals Pere López i Gerard Alís. 
 
La primera part de la trobada se centrarà en dos aspectes claus per a Sant Julià com és la situació a Naturlàndia i l’estat del projecte de la desviació laurediana. La segona part abordarà un tema d’interès nacional, tot i que vinculat a la parròquia, com és l’ordenament de les activitats de muntanya i com s’ha de garantir la convivència d’aquestes pràctiques amb la conservació del medi natural. També es parlarà de l’Estadi Nacional de Trial. 
 
Per últim, des de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA) també es posarà sobre la taula la possibilitat de legalitzar la doble nacionalitat i els avantatges que aquesta proposta, defensada des del PS, pot comportar. A més, cal tenir en compte que la reunió, que està oberta a tota la ciutadania, preveu que els assistents puguin proposar altres temes per debatre. 
 
Serà la cinquena reunió política que celebri el PS després de les realitzades en els darrers mesos a Andorra la Vella, Encamp, Escaldes-Engordany i Ordino. En les anteriors, s’han pogut tractar temes de tanta importància com les dificultats per accedir a habitatges de lloguer, el projecte d’heliport a Tresoles o els problemes dels joves amb addiccions a les drogues o a l’alcohol.