Partit Socialdemòcrata

La Joventut Socialdemòcrata d’Andorra celebrarà a la tardor un debat sobre temàtiques socials

Crea: 07/23/2018 - 16:29
Un instant de l'assemblea de la JSA.
La Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA) ha celebrat la seva tercera assemblea ordinària, que ha servit per fer un balanç “satisfactori” de la feina realitzada des de la creació de l’entitat. A més, es va decidir començar la preparació d’un nou debat específicament dirigit al col·lectiu per copsar les seves inquietuds i preocupacions, en aquest cas centrat de forma important en temes socials.
 
La trobada va analitzar, en primer lloc, la tasca feta per la JSA des de la seva creació, el gener del 2017. En aquest any i mig, com ha apuntat el seu coordinador, Pere Baró, “entenem que podem estar satisfets; s’avança a bon ritme i cada cop tenim més integrants”. Des de l’entitat s’ha valorat de forma especialment positiva els dos debats celebrats, el primer sota el títol ‘l’Andorra que volen els joves’ i el segon centrat en les polítiques d’igualtat i el seu estat al Principat.
 
Justament, i vist el balanç positiu d’aquestes taules rodones, l’assemblea va aprovar la creació d’un grup de treball per preparar-ne una tercera, que es farà a la tardor. En aquest cas, la idea serà centrar el debat entorn de temes socials que s’han d’acabar de definir. Una de les possibilitats és parlar de l’actual sistema electoral i de l’accés a la nacionalitat, tenint en compte que, com ha apuntat Baró, “ens preocupen molt”.