Partit Socialdemòcrata

El PS vol regular el microfinançament per impulsar nous projectes d’emprenedors

Crea: 04/04/2019 - 12:55
Padreny i Font, al costat del Niu.
El número 5 de la llista nacional del Partit Socialdemòcrata (PS), Roger Padreny, ha defensat la necessitat de crear un marc normatiu que permeti impulsar projectes de microfinançament per a emprenedors i iniciatives cooperativistes, així com agilitzar els tràmits per a la seva creació mitjanant una finestreta única. Aquestes mesures, ha apuntat, són claus per poder impulsar nous negocis i reactivar el teixit econòmic andorrà. 
 
El candidat socialdemòcrata ha explicat que “volem promocionar el microfinançament, les iniciatives cooperativistes i l’emprenedoria”. Així, ha manifestat que per als nous projectes empresarials és essencial poder aconseguir recursos. “És primordial dur a terme la creació d’un marc legal que faciliti totes aquestes iniciatives. Molts emprenedors les necessiten perquè no el tenen, ja que els bancs no hi veuen rendibilitat”, ha indicat.
 
Una altra proposta socialdemòcrata és la creació d’una “finestreta única per agilitzar tràmits i seguiment de les iniciatives” També es considera clau en apostar en empreses d’I+D per a diversificar l’economia i “crear més fonts de coneixement i ‘hubs’ d’innovació que poden crear un teixit de recerca que pot ser un gran potenciador”. En relació als autònoms, i especialment els petits i mitjans empresaris, Padreny ha destacat la necessitat d’una tributació més justa, així com facilitar rebaixes en les quotes de la CASS per als qui enceten un nou negoci. 
 

Sobre l'autor

imatge de PS
PS