Partit Socialdemòcrata

El PS sotmetrà al congrés el possible acord amb liberals i fa una crida a la màxima participació de militants

Crea: 06/17/2018 - 17:10
Un instant del comitè directiu,
El Partit Socialdemòcrata celebrarà dimecres vinent el setzè congrés ordinari. L’acte, que tindrà lloc a la seu de la formació a partir de les 20.30 h., servirà per sotmetre a consideració de la militància la proposta de conformar candidatures territorials conjuntes amb Liberals d’Andorra (Ld’A) en les properes eleccions generals. Des de la direcció del partit es vol fer una crida a aconseguir la màxima participació donada la importància del punt a debatre.
 
El comitè directiu del PS ha tancat aquesta setmana el reglament del congrés, que tindrà una única ponència, on es presentarà la conjuntura política i els motius que han dut a la proposta de resolució en la qual s’interrogarà als assistents sobre la seva aprovació d’un acord amb els liberals per presentar candidatures conjuntes a les circumscripcions parroquials en els comicis. La normativa de funcionament preveu que la votació sigui secreta amb paperetes dipositades en urna –abstenció, vot afirmatiu o vot negatiu-. 
 
Aquesta votació es farà al final del congrés, un cop s’hagi presentat la ponència abans esmentada. Posteriorment a aquesta presentació, s’obrirà torn de debat al qual podran intervenir els assistents.
 
L’acte tindrà lloc a la seu del PS i començarà a les 20.30 h. Mitja hora abans, ja es podran començar a fer les inscripcions de delegacions, així com el control d’entrada. Des del comitè directiu de la formació socialdemòcrata s’ha volgut fer una crida a la militància a participar en el congrés. I és que, remarquen, el tema a tractar és una qüestió de “primer ordre” i, per tant, el desig és poder prendre una decisió amb el major nombre possible de vots.