Partit Socialdemòcrata

El PS participa en la reunió del consell de la Internacional Socialista

Crea: 11/27/2017 - 11:56
Sánchez, Vela i López, a la reunió del consell de l'IS.
El Partit Socialdemòcrata (PS) ha participat aquest cap de setmana en la reunió del consell de la Internacional Socialista (IS). La primera secretària de la formació, Susanna Vela; el president, Pere López; i el secretari d’organització, Carles Sánchez, han conformat la delegació que s’ha desplaçat a Barcelona, lloc d’una trobada on s’han abordat diferents punts de l’actualitat internacional.
 
La reunió ha servit perquè representants dels diferents partits de l’organització hagin pogut abordar i debatre sobre tres àmbits principals: construint el futur de l’esquerra: democràcia, igualtat i solidaritat; treballant per l’estabilitat i la pau en un món de múltiples conflictes; i promovent respostes humanes a les crisis humanitàries. Fruit d’aquest treball, s’han aprovat tota una sèrie de resolucions, com ara una que reclama una solució pacífica a les disputes amb Corea del Nord, una altra sobre la situació a Veneçuela o una sobre la dramàtica persecució que està vivint la comunitat rohingya. 
 
Vela, López i Sánchez han representat el PS a la reunió del consell de l’IS. Es tracta de la seva primera participació en un acte d’aquestes característiques des que el passat octubre van ser escollits per la militància com els caps de la nova executiva socialdemòcrata.