Partit Socialdemòcrata

El PS inicia campanya amb un projecte “per cosir” una societat dividida i que aposta per “una Andorra per a tothom”

Crea: 03/24/2019 - 19:33
Els integrants de la llista nacional amb el primer cartell enganxat.
El Partit Socialdemòcrata (PS) afronta la campanya electoral que ha començat aquest migdia amb la voluntat de defensar el projecte “d’una Andorra per a tothom” que ha de servir per “cosir” una societat a la qual vuit anys de Demòcrates per Andorra (DA) ha deixat “fracturada i dividida”. Així ho ha explicat el candidat a cap de Govern, Pere López, després d’enganxar el primer cartell electoral de la formació a la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella.
 
El cap de llista ha posat en relleu que, durant els dies vinents, té la ferma voluntat “d’explicar el nostre projecte” a la ciutadania. També ha lamentat que “després de vuit anys de DA tenim un país totalment dividit i fracturat”, una bretxa que es veu en els terrenys “econòmic i social” però també “en qüestió d’igualtat i de drets”. 
 
Davant d’aquesta realitat, el PS presenta un projecte que, ha afirmat López, és “l’oportunitat per tornar a cosir aquesta societat que està dividida”, ja que “està pensat per a tots i totes i perquè tothom tingui la possibilitat de desenvolupar la seva vida”. Per això, ha assegurat que la proposta que es fa des dels socialdemòcrates és “il·lusionadora i engrescadora” perquè és la forma de “construir aquesta Andorra per a tothom, lema de la campanya. 
 
 
Davant altres alternatives, el candidat a cap de Govern pel PS ha afirmat que “som l’únic projecte que té la voluntat de comptar amb tothom”. López també ha reclamat que “tots hem de tenir cabuda a Andorra perquè sense tothom és impossible que el país tiri endavant”. 
 
Posteriorment a l’enganxada a Andorra la Vella, López i altres integrants de la llista nacional han volgut assistir a les realitzades per les candidatures territorials, sota el paraigüa de ‘d’Acord’ a les diferents parròquies.