Partit Socialdemòcrata

El PS condemna amb fermesa els fets violents ocorreguts a la festa major de Sant Julià de Lòria

Crea: 07/30/2019 - 20:14
El despatx central de policia.
En relació als fets ocorreguts la passada matinada durant la festa major de Sant Julià del Lòria, des del Partit Socialdemòcrata (PS) volem expressar la nostra més ferma condemna a qualsevol tipus de violència. Al mateix temps, des de la formació volem expressar el nostre ple suport als agents de Policia presents als aldarulls i, en especial, als dos membres del cos que van resultar ferits, als quals desitgem de tot cor la seva recuperació com més aviat millor. 
 
Des del PS entenem que no podem acceptar que en un país com el nostre, que sempre s’ha caracteritzat per donar una importància primordial a la seguretat, es pugui tornar a repetir una situació com la de la passada matinada, on la sensació va ser d’abandonament dels agents que estaven a Sant Julià. Exigim que els nostres cossos especials tinguin els efectius i mitjans necessaris per a poder fer la seva feina en les millors condicions i amb la màxima seguretat possible. 
 
Finalment, volem deixar clara la nostra convicció que els fets ocorreguts són una excepció i que, afortunadament, la gran majoria de joves d’Andorra no es senten representats per aquest grup de nois.
 
Tags: