Partit Socialdemòcrata

Conferència de la candidata del PS francès a les legislatives, Gabrielle Siry

Crea: 04/26/2017 - 16:43
Gabrielle Siry, en un acte recent amb el suport del PSC català.
Gabrielle Siry, candidata del Partit Socialista francès a les properes eleccions legislatives pel districte cinquè dels residents a l’estranger, visitarà aquest dijous Andorra. La política gal·la celebrarà una conferència per parlar sobre els futurs comicis i per apropar les seves propostes als francesos que viuen al Principat. 
 
L’acte tindrà lloc a la sala Ariana de l’hotel Mercury (carrer de la Roda s/n, Andorra la Vella) a partir de les set de la tarda. En la conferència, Siry té previst abordar diferents assumptes, entre ells la situació dels serveis públics a França i, en especial, la seva petició a favor de mantenir en funcionament  el consolat gal a Andorra. També explicarà els principals punts del programa electoral amb el qual concorrerà a les legislatives previstes pel juny vinent i on la política representarà el PS gal en el districte cinquè, que aplega els vots dels residents a Portugal, Espanya, Mònaco i Andorra.
 
La conferència és oberta i, per tant, des del Partit Socialdemòcrata (PS) fem un crida perquè assisteixin els nostres militants i simpatitzants. 
 

Sobre l'autor

imatge de PS
PS