Partit Socialdemòcrata

La gent del Pas posa en relleu l'abandonament del seu poble a la reunió organitzada pel Partit Socialdemòcrata

Crea: 10/15/2019 - 12:44

Treballar pel benestar de les persones, tenint-les en compte: aquest és l'objec- tiu amb el qual el PS ha organitzat una sèrie de reunions obertes a diferents pobles d'Andorra

El candidat d'Encamp pel Partit Socialdemòcrata a les eleccions comunals, David Rios, ha valorat molt positivament la trobada al Pas de la Casa, i ressalta que "la gent està demanant coses molt bàsiques des de fa molt de temps i no se'ls fa cas o no se'ls escolta. Tenen una sensació d'aïllament molt elevat." Durant aquesta segona reunió de poble, els ciutadans van compartir les seves preocupacions al voltant de temes com les infraestructures, els esports i la salut.

Des del Partit Socialdemòcrata destaquen la necessitat de cuidar als ciutadans que viuen i treballen al pas, així com d'incentivar el turisme al Pas perquè hi hagi una activitat comercial més forta i productiva.

El PS ja ha tancat les dues reunions de poble tant a Encamp com al Pas de la Casa, gràcies a les quals acabaran de polir el programa. Rios recorda que "el nostre és un projecte obert: tota la feina que s'ha fet permet que altres persones s integrin a defensar-lo. Qualsevol ciutadà d'Encamp que estigui descontent amb la situació s'hi pot sumar."

 

 

Territori: