Partit Socialdemòcrata

El PS aposta per demanar a la ciutadania què fer amb la parcel·la del Fener

Crea: 09/27/2019 - 08:02
Dolors Carmona i Lídia Samarra
La consellera de la minoria del Comú d’Andorra la Vella, Dolors Carmona, apostaria per fer una consulta ciutadana per decidir què fer amb la parcel·la de més de 1.600 metres quadrats que el Comú rep de cessió del 15% del sòl fruit de la urbanització del Fener. Carmona ha justificat el vot favorable al pla parcial “perquè és d’interès per la parròquia” disposar d’aquest terreny en ple nucli urbà.
 
“El que nosaltres faríem és demanar a la ciutadania, vista la cessió d’un terreny molt cèntric i d’unes dimensions importants, quins serveis creuen que haurien d’estar a l’abast de la ciutadania i que fessin propostes perquè el Comú tingués més criteri a l’hora de valorar que es faria en aquell terreny”, ha dit la consellera socialdemòcrata.
 
D’altra banda, la sessió ha servit per informar de la liquidació del pressupost al tancament del segon trimestre. La majoria ha explicat que hi havia un superàvit d’un milió d’euros, però “si féssim una extrapolació, tenint en compte que s'ha liquidat el 100% dels impostos directes, a finals d’any hi hauria un dèficit de 6 milions d’euros”, ha assenyalat Carmona, perquè hi ha hagut uns ingressos sobrevinguts, molts derivats de la construcció a través de més cessions dineràries del previst.
Territori: