Partit Socialdemòcrata

El Partit Socialdemòcrata denuncia el malbaratament dels diners públics a les obres del barri del Puial

Crea: 10/15/2019 - 12:54

Les conselleres comunals del PS, Dolors Carmona i Lídia Samarra han copsat l’estat de deixadesa del barri  

Les obres no han arreglat la situació de deixadesa d’aquesta zona de la capital

Davant les queixes i decepció de molts veïns, fa dies que les conselleres comunals del Partit Socialdemòcrata+Independents Dolors Carmona i Lídia Samarra, visiten i comparteixen amb els veïns del Puial l'estat de les obres de millora dels carrers i serveis.

Una vegada finalitzades les obres, han volgut copsar de primera mà com han quedat i l'opinió dels veïns que s'han apropat. És per això que aquest matí les conselleres comunals, juntament amb el secretari d'Organització del PS; Pere Baró (veí de la zona) i el membre del Comitè Executiu, Everest Vilaginés, han pogut copsar l'estat actual de deixadesa dels barris més antics de la parròquia com ara carrer del Puial i han pogut treure diverses conclusions de les obres fetes per la corporació de la majoria.

Destaquen l'absència de serveis com ara la manca de papereres, l'estat de brutícia i deixadesa de la zona acabada d'arreglar, així com la manca d'embelliment. Des del PS volen deixar n'evidencia que la política de DA aquests darrers 4 anys ha estat fonamentada en les millores de l'Avinguda Meritxell i en mirar de tapar el que per a ells no és important de la Parròquia, malbaratant diners públics amb unes obres que, lluny del que anunciaven, no han arreglat la situació de deixadesa d'aquestes zones.    

Territori: