Partit Socialdemòcrata

Susanna Vela vol conèixer la composició del departament de la Cimera Iberoamericana

Crea: 09/19/2019 - 18:02
Susanna Vela
La consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (GPS) Susanna Vela vol conèixer la composició del departament de la Cimera Iberoamericana. Per això, ha entrat a tràmit un seguit de preguntes que el Govern haurà de respondre per escrit.
 
En l’escrit tramitat aquest dimarts a la tarda a Sindicatura, la parlamentària socialdemòcrata demana, en primer lloc, “com s’estructura el Departament de la Cimera Iberoamericana”, així com els perfils, competències i funcions del personal tècnic que s’hi ha adscrit.  
 
Vela també pregunta si “es compta amb persones o assessors contractats per a la cimera més enllà del Departament de la Cimera Iberoamericana” i per les “funcions i responsabilitats tindrà la figura de coordinador nacional-ambaixador de la Cimera Iberoamericana”.
 
En aquest darrer sentit, la parlamentària també demana “com es justifica la necessitat de nomenar un ambaixador amb residència a Andorra per coordinar la celebració de la Cimera Iberoamericana”. “Si era necessari associar la coordinació de la Cimera amb la figura d’un ambaixador, des del PS entenem que hauria estat més lògic que el senyor Jaume Gaytan hagués conservat el seu lloc d’ambaixador a Madrid, atenent que aquest coneixia, a més perfectament, el dossier de la Cimera i tenia els contactes amb tots els països que hi participaran”, ha manifestat Vela.
 
Territori: