Partit Socialdemòcrata

Rosa Gili demana diversa documentació per fer el seguiment del funcionament del Cedre

Crea: 11/06/2018 - 19:19
Entrada del centre sociosanitari El Cedre.
La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha presentat una demanda d’informació a Govern mitjançant la qual vol accedir a tot un seguit de documentació per fer el seguiment del funcionament del centre sociosanitari el Cedre. En aquest sentit, des de la formació es recorda la important funció que compleix aquest espai i es vol conèixer si s’han implementat algunes de les propostes que es van fer amb l’auditoria realitzada l’any 2014. 
 
En l’escrit tramitat aquest dimarts a Sindicatura, la parlamentària escaldenca sol·licita, en primer lloc, que se li trameti “l’auditoria feta al Centre Sociosanitari El Cedre dels dies 12, 13 i 14 de desembre del 2016”. També vol tenir accés a la que es va realitzar el 2 de març del 2017 així com “els textos normatius citats en la pàgina 6” de la del mes de desembre del 2014. 
 
La consellera general també vol que se li faciliti “la descripció del lloc de treball, les funcions i la dependència jeràrquica” de tres professionals del SAAS. En concret, es refereix a la cap de servei de Farmàcia, la coordinadora de cronicitat i el metge assignat al Cedre.
 
Gili ha explicat que “l’objectiu és anar seguint com està funcionant el centre sociosanitari del Cedre”, del qual ha destacat que “és un organisme que ens interessa molt, ja que fa una feina molt important”. També ha recordat que “l’auditoria que es fa fer ara fa uns anys va posar sobre la taula tota una sèrie de propostes” i amb la documentació reclamada amb aquesta demanda d’informació “volem saber com s’han anat implementant”. 
 

Tags: