Partit Socialdemòcrata

Font reclama més informació sobre l’esllavissada de la Portalada

Crea: 09/25/2019 - 18:43
Jordi Font
El conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (GPS) Jordi Font reclama al Govern més informació sobre l’esllavissada de la Portalada i la situació del terreny en aquest moment. Així, ha entrat un seguit de preguntes a Sindicatura per a ser respostes oralment pel Govern en el proper ple, que demanen per l’estabilitat actual del terreny, l’estat de la recerca de responsabilitats i les mesures i treballs que s’estan realitzant per evitar que no es torni a produir una esllavissada similar.
 
Font ha indicat que, “com a consellers generals, la gent ens para pel carrer i ens demana exactament quina és la situació del que està succeint a la Portalada perquè ja fa prop d’un mes que no s’hi fa cap activitat i que tot ha quedat allà empantanegat”. 
 
I malgrat que el Govern va respondre les preguntes escrites formulades pel Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Font afirma que “al GPS i a la ciutadania en general encara ens queden molts dubtes sense respondre, que probablement haurien estat atesos si Govern ens hagués informat més assíduament de la situació”, i valora que “tenim una desinformació total”. 
 
És per tots aquests motius, i “ja que hem de respondre davant la ciutadania i el Govern no ho fa obertament i espontània”, que s’han tramitat les preguntes perquè es responguin davant del ple. 
Territori: