Partit Socialdemòcrata

Els consellers generals del PS demanen el contracte signat amb el nou director del SAAS

Crea: 01/28/2016 - 18:49
L'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell (ANA).
La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha entrat a tràmit una demanda d’informació mitjançant la qual reclama tenir accés al contracte signat entre Govern i el nou director del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), Josep Maria Piquè. En l’escrit, la parlamentària també sol·licita informació sobre les condicions que tindran la resta de membres que incorpori el màxim responsable de la parapública al seu equip.
 
Durant l’acte de presa de possessió com a ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany van confirmar la incorporació de l’exdirector de l’Hospital Clínic de Barcelona com a director del SAAS, tot destacant la seva capacitat i assegurant que estava al Top-10 en el món de la gestió de centres sanitaris. Malgrat això, no s’ha fet públic encara quines són les condicions pactades entre Piqué i l’executiu. Per això, i com a exercici de transparència, el PS considera necessari fer aquesta demanda d’informació per conèixer-les.
 
En l’escrit tramitat a sindicatura, la consellera socialdemòcrata demana que Govern li faci arribar el contracte que s’ha tancat amb Josep Maria Piqué. Gili fa extensiva aquesta petició als que es puguin haver signat també “els membres del seu equip de nova incorporació”. 
 
Tags: 
Territori: