Partit Socialdemòcrata

Els consellers del PS s’interessen per les principals queixes rebudes pel raonador del ciutadà

Crea: 02/04/2016 - 10:30
El raonador del ciutadà, Josep Rodríguez, durant una compareixença al Consell (CG)
Els consellers generals del Partit Socialdemòcrata (PS) Gerard Alís i Rosa Gili han mantingut una reunió amb el raonador del ciutadà, Josep Rodríguez. Durant la trobada, els parlamentaris s’han interessat per les queixes que rep la institució, en especial les vinculades amb la CASS. Alís ha volgut destacar la importància de la figura del raonador i la gran “tasca social” que exerceix.
 
La reunió ha servit perquè els consellers puguin fer-se una idea més exacta de quines són les principals preocupacions i queixes dels ciutadans que demanen el suport del raonador, que properament tindrà enllestida la seva memòria anual. Els consellers socialdemòcrates s’han interessat especialment per aquelles que fan referència a prestacions socials i pensions. 
 
Els parlamentaris volen destacar la important feina en l’àmbit social que es fa des de la institució, que han volgut reivindicar. Així, Gerard Alís ha destacat que es tracta “d’un lloc on es poden exposar els problemes i la gent pot trobar solucions”. Per al conseller, és de gran transcendència aconseguir la més gran difusió possible de la figura del raonador del ciutadà i del seu treball per, d’aquesta forma, arriba al màxim possible de persones que, en cas de necessitat, hi puguin recórrer.